Jobba på Nyströms

Vi söker nu en Kvalitetsansvarig. I denna rekrytering samarbetar vi med Finnvedens Säljkraft AB

För att ansöka Följ länken nedan eller besök www.finnvedensaljkraft.se 

Sista ansökningsdag: 2019-01-23  

Nyströms Pressgjuteri AB - KVALITETSANSVARIG till automationsinriktat bolag

Nyströms Pressgjuteri i Gnosjö producerar och säljer pressgjutna detaljer i aluminium till olika tillverkningsindustrier i Europa. Vi omsätter dryga 90 Mkr och är cirka 35 anställda. Vi bedriver sedan 2017 egen verksamhet i Polen.

Vi har under de senaste åren ökat vår omsättning till följd av ökat förtroende hos våra befintliga kunder i kombination med att vi vunnit nya kunder och affärer som kommer ge ökade volymerna åren framöver. Våra processer är högt automatiserade och vi kommer att hålla en fortsatt hög investeringstakt i våra verksamheter för att fortsatt öka våra marknadsandelar inom pressgjuten aluminium. Vi ser ljust på framtiden och har många spännande projekt och utmaningar framför oss. Vi fyller 90 år 2019 och har därmed decennier av hantverkskunnande inom pressgjutning.

Sista ansökningsdag: 2019-01-23

Vi är stolta över vår satsning på automation och kvalitetssäkring. Med nära 100 år av samlad yrkesskicklighet är vi ett tryggt val i gjuteribranschen. 
Som gjutet, helt enkelt!

I denna roll blir du en mycket viktig nyckelspelare.

Ditt fokus blir att driva arbetet att fortsatt utveckla och samordna vår kvalitetssäkring. I ditt dagliga arbete har du ett tätt samarbete med interna funktioner som försäljning, produktion och produktionsteknik. Vi ser gärna att du är delaktig redan i offertstadiet med kund då du bedömer kravdokument, föreslår kvalitetssäkrande aktiviteter som du sedan driver vid genomförande och uppföljning av nya affärer (riskanalyser, PPAP, uppmätning, utfallsprover).  Du ansvarar för vårt kvalitetledningssystem och ser till att vi uppfyller kraven i de olika standarderna ISO9001 och ISO14001. Vårt affärssystem är Pyramid. 

I kontakten med befintliga kunder och leverantörer arbetar du med uppföljning och hanterar bl a reklamationer samt gör proaktiva insatser för att kvalitetssäkra samarbetet.  Tjänsten är operativ och vi vill att du deltar aktivt i företagets arbete med ständiga förbättringar och kontinuerliga satsningar för en modern produktion med högt fokus på kvalitet.  

Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få stora möjligheter att påverka tjänstens långsiktiga karaktär!

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalitetsarbete och gärna har arbetat med processoptimering inom tillverkande industri.  Kanske arbetar du i en liknande roll idag eller befinner dig i ett läge där du känner dig redo att ta nästa steg.

Din goda kommunikativa förmåga både internt och externt värdesätter vi högt. Egenskaper som strukturerad och noggrann är självklar att besitta i denna roll men vi vill också betona vikten av smidighet och prestigelöshet. 

Kontaktpersoner 
I denna rekrytering samarbetar Nyströms Pressgjuteri AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.se, senast den 23 januari. 

Välkommen med din ansökan!

Gjutning och pressgjutning i aluminium - Nyströms Diecasting

Marås SE-335 91 Gnosjö
Telefon: 0370-949 00